Min vardag

Skolpladder

Jag skulle kunna gnälla ännu mer om att tentasvaret lyser fortsatt med sin frånvaro. Likaså feedback på examensarbetet. Sista dag att lämna in är på söndag och på måndag ska det skickas till opponent. Men jag väljer att tänka att det kanske lyser med sin frånvaro för att alla är godkända. Vore inte det fantastiskt? Det tycker jag iallafall. Tiden har verkligen gått supersnabbt så här i slutet. Det är bara nästa vecka kvar och sedan är examensveckan här. Galet ju, det var nyss jag började. 😛

Jag har jobbat idag och ikväll ska jag döma en sen match. Just nu regnar det, hoppas på att det inte kommer regna sen. Då kommer det bli lite kallt, jag får väl springa mig varm….. Imorgon är det röd dag, Kristi himmelfärd och jag ska ut med några kollegor och rida islandshäst. Det ska bli kul!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “Skolpladder

 1. Jag tror och hoppas för din skull att det är godkänt. Vad eller vem är opponent? Så kul att du ska med några kollegor att rida islandshäst. Det har inte jag gjort på flera år men älskar att rida islandshäst då de är så okomplicerade jämfört med vanliga hästar. Jag red igår och det var superkul.

  1. När man har skrivit ett examensarbete så ska det presenteras muntligt. En annan person är utsedd att läsa arbetet och sedan kunna ställa frågor till den som skrivit arbetet. Den som ställer frågor kallas för opponent.

 2. Min granne håller ju på precis som du just nu. Han fick tre arbeten godkänt, det ”stora” examensjobbet lär bli på 60 sidor (30 000 ord) och ska skickas in senast nu på söndag. Sedan dröjer det minst två veckor till han får höra nåt. Ja, så är det ju för dig med, och dessa väntetider skulle man ju kunna vara utan…
  Skoj med en fotbollsmatch ikväll. Håller tummarna att det slutar regna då. Här har det regnat hela dagen och gör det fortfarande – suck!

  1. Slapp regnet första halvlek iallafall men i andra regnade det. 60 sidor är mycket för lärarna att läsa. Vi fick en begränsning på 15 sidor med bakgrund, resultat och diskussion. Håller tummarna för din granne att han blir godkänd.

 3. Hoppas att du bli godkänd på tentan 🙏🏻🤗. Ja oj! Vad tiden går fort 😅.

  Hoppas att du inte frös allt för mycket på matchen.
  Åå vad kul att rida islandshäst 😀. Hoppas att det blir kul.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar