Min vardag

Äntligen!!

Så kom då äntligen tentaresultatet. Jag började tänka att eftersom att det dröjde så kanske det var så att ingen behövde skriva omtenta, precis som jag skrev i mitt inlägg igår. Och mycket riktigt, sent igår kväll kom mailet om att vi alla är minst godkända. Mitt indivuella resultat kommer i helgen. Jag är så glad! Bara examensjobbet kvar nu då.

Min match igår blev en blöt historia, iallafalll i andra halvlek. Blöt och kall. Velade om jag skulle ha min lila domartröja eftersom den är kortärmad men jo, så fick det bli till slit. Den är ju så fin ihop med mina lila domarstrumpor. Hade dock varit skönt med vantar men jag blir väldigt varm när jag springer.

Blött kommer det kanske bli idag med men jag hoppas inte det. Ska nämligen ut på turridning med några kollegor. Ska bli så kul! Får se om jag ens kommer upp på hästen men det är ju en liten islänning så det kommer säkert gå bra. Ska försöka fota lite och bjuda på bilder från ridningen i eftermiddag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “Äntligen!!

 1. Vad var det jag sa;-) Stort, stort GRATTIS. Så himla väl förtjänt tycker jag.
  Även om man ”bara” dömer en fotbollsmatch i regnet och kylan så ska mana absolut vara lite fåfäng:-) Tycker din lila domardräkt är så himla snygg och fräck. Du klär dig alldeles perfekt i den:-)
  Lycka till med ridturen idag. Här har det inte regnat – än. Gissar att regnet kom av sig en aning efter gårdagens nederbörd…

  1. Tack! Ja det finns ju en inofficiell fotbollsregel: stil och profil. Man ska alltid se välvårdad ut på plan. Vi klarade oss från regnet.

 2. Grattis till att ha blivit godkänd på tentan. Det måste vara en stor lättnad.
  Vad kul att komma ut och rida. Hoppas att ni får bra väder.

 3. Grattis till godkänd tenta!
  Men så kul med turridningen, hoppas ni slipper regnet och att ni får en fin tur, lite avis blir jag allt.

 4. Grattis! Så skönt för dig att det gick bra med tentan.
  Ridturen låter kul. Har inte själv ridit sedan jag var barn, men har många gånger drömt om att göra det. Minns hur roligt det var.
  Ska bli kul att få se lite bilder från turen 🙂

 5. Men så roligt för dig. Stort grattis.
  Så skoj med höstridning. Då får man hoppas att det inte regnar när ni ska ut då.
  Carin

 6. Grattis till tentan! Vad skönt att det är sååå nära nu!
  Hoppas turridningen går bra, det låter jättekul, men jag hade nog varit lite rädd. Inte suttit på en häst sedan jag var liten, ha ha!

  1. Haha, är också lite rädd. Inte för själva ridningen utan om jag kommer komma upp på hästen. Är orimligt stel efter gårdagens match….

 7. Usch så tråkigt i kylan, hästridning så spännande, många år sedan jag var på en hästrygg. Väntar spänt på bilder 🙂

Lämna ett svar