Racereports

Racereport: Arenaloppet 2023

Ikväll var jag, Rickard och Alexander i Norrköping och sprang lopp. Det är ett nystartat lopp där banan går genom Himmelstalund. Jag har aldrig varit där förutom en gång när barnen var små. Då besökte vi hällristningarna som finns där. Det gjorde vi inte idag utan banan gick genom ett naturskönt område. Jag ville stanna och fota men samtidigt inte då jag ändå ville testa min form. Som gick sådär, jag tror egentligen att jag kan springa snabbare.

Det är så klart obligatoriskt med ett start- och målfoto. 🙂

Innan det var dags för vår start så hade de några barnklasser där barnen kunde springa 400 meter eller 600 meter. Kul att se hur barnen inte gav upp. Generellt iallafall. Jag ska erkänna att jag i värmen inte var jättesugen på att springa lopp då jag var alldeles för oförberedd på värmen. Ikväll hade jag inga särskilda mål mer än att ta mig runt på helst under trettio minuter. Jag råkade stoppa klockan i starten och startade den lite senare så jag vet inte min tid än eller om jag nådde mitt mål. I värmen blev det ändå ett bra pass minus det faktum att jag fick ont i min högra hälsena under loppet. Jag behöver dels nya löparskor och så behöver jag springa mer på asfalt. Så det blev en lugn lufs i ett naturskönt område. Vi pratade efteråt om att ta en promenad i området då det var så vackert. Då kan jag även säga att årets loppsäsong startat! Så kul ju!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “Racereport: Arenaloppet 2023

  1. Åh va spännande att springa lopp. Jag har endast sprungit 2 lopp i hela mitt liv.
    Mitt första var Vårruset 2018 och sedan lyckades jag få till Blodomloppet på distans 2020. Så jag är lycklig ägare till två medaljer. Men stundom får jag sug efter att springa något lopp 🙂

  2. Heja dig! Bra jobbat. Var det 5 km?
    Jag springer alldeles för långsamt för att springa lopp (enligt mig själv). Får bli ett annat år tror jag.

  3. Kul att vara igång igen. Roligt att barn kunde springa några sträckor också och att de höll ut. Generellt har barn sämre ork när det gället att springa jämfört med tio år sedan och vad det beror på kan man fundera på.
    Vår yngsta sprang nyligen Göteborgsvarvet på personbästa och var jättenöjd med en mycket bra tid men tyvärr fick hon någon skada på hälen så nu är det vila i tre veckor som gäller.

Lämna ett svar