Söndagslistan

Söndagslistan vecka 1

Årets första söndagslista blir en kort variant. Jag har inte snubblat över några särskilt intressanta länkar och har egentligen inte något särskilt att dela. Det har som helhet varit en bra vecka med allt möjligt.

Känsla: Jag vet att jag tjatar men min skolångest tar mycket tankeverksamhet. Imorgon börjar termin 4 och jag tror jag börjar landa i det nog känns okej med skolstart även om det kommer vara tufft.

Väder: Veckan där vinterkylan slog till på allvar. Temperaturer så lågt som 20 minusgrader har vi haft. Jag gillar vinter och snö men 20 minusgrader, där går min gräns. Men det är vackert ute!

Mina positiva från veckan:

  • Läst årets första bok. En kvart om dagen blev snabbt lite mer….
  • Börjat på bok nummer 2, flyga drake
  • Fått ha hand om en inskolning på jobbet i helgen. Så kul ju att få dela med mig av det jag lärt mig och våra rutiner.

Träning:

  • Måndag: Vila
  • Tisdag: Jag och Rickard tog en halkig promenad i snöyran.
  • Onsdag: 5*400 meters intervaller, 35 minuter på löpbandet. Jag kompletterade även med 20 minuter på crosstrainern där jag kom 8,5 kilometer.
  • Torsdag: Vila
  • Fredag: Jag och Rickard tränade styrka och kondition i vardagsrummet. Det var på fruktansvärt sega och tunga ben.

Bilder från veckan:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar