Söndagslistan

Söndagslistan vecka 14

Känsla: Alltså jag är så trött, jag sover så dåligt och när jag väl sover så drömmer jag bara en massa konstigheter. Jag vill vara klar nu, känner att det är lite för mycket för mitt stackars huvud.

Väder: Snökaos. Känns så konstigt att skriva att det varit snökaos i april. Hur ofta händer det? Att åka pulka i april med barnen händer ännu mer sällan…. Snön är nästan borta nu, idag är det elva grader.

Träning: Alldeles för lite. Kanske därför som jag sover dåligt med, kroppen behöver ju bli lite fysiskt trött också.

Bilder från veckan: Jag har såklart massor med bilder från Gotland. HÄR kan du se ett gäng av dom. Tänkte i det här inlägget dela med mig av bilder som jag tog med systemkameran.

Mina positiva från veckan:

  • Det är lite läskigt med men min chef har fått ett utskrivet exemplar av mitt examensarbete. Hon frågade om hon fick lämna kommentarer med. Jag sa ja utan att blinka men jag ångrar mig lite med, haha. Så läskigt att få kommentarer men jag tror att det kommer vara väldigt givande med.
  • Jobbat ett extra pass, ger lite extra pengar i maj. Det går alltid åt.
  • Min och Rickards dagar på Gotland. Så fint att få tid tillsammans och dessutom på favoritplatsen.

Något läskigt: Bilresan hem från färjan i tisdags. Som du ser på bilden såg vi inte mycket, fick köra utan helljus när det snöade som mest. Det gick så sakta att vi blev omkörda av en lastbil som tyckte att vi tog det lite väl lugnt….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 14

  1. Men fy, avskyr att åka bil i sånt väder! Men är man ute i det så måste man ju ta sig vidare..
    Hoppas du får bra feedback av din chef på ditt examensarbete. Hoppas att det är konstruktivt och givande för din del.

  2. Då är det bara att hoppas att nästa vecka blir mindre stressig för dig. Tycker det är väldigt trevligt att din chef vill kolla ditt arbete. Hon uppskattar dig helt klart och vill att du lämnar in ett perfekt examensarbete.

    1. Det hoppas jag med! Jag tänkte inte göra mer med examensarbetet nu förrän jag fått feedback av läraren och chefen. Svårt att låta bli, satt och pillade med det idag så det som läraren kommer ge feedback på är inte riktigt samma arbete…..

Lämna ett svar