Fotboll - Min vardag

En vårdag

Det är verkligen kontrasternas vecka. Från snö till 15 plusgrader. Jag struntade i vinterjacka när vi åkte till svärmor tidigare idag. Istället tog jag på mig min rosa kavaj. Om jag frös? Absolut inte, det var så härligt väder. Vi firade svärmor som fyller 65. Rickards syskon och syskonbarn var där så det var verkligen fullt hus. Nästa år firar jag och Rickard tjugo-årig bröllopsdag så vi fick lite frågor kring hur vi egentligen kunnat hålla ihop så länge. Det första jag då tänkte på var det här att inte förvänta sig efter så många år tillsammans att man ska känna sig himlastormande kär och känna fjärilar i magen. Om man hela tiden söker efter pirr och fjärilar så tror jag att man hela tiden får jaga vidare. Det är klart att det finns undantag men hur vanligt är det? Alla par får problem och jobbiga saker händer, för oss har det handlat om att inte ge upp och att faktiskt stå fast vid det som vi lovade varandra för just nu 19 år sedan.

Nog om det, vi kunde inte stanna så länge för sedan hade jag en match i flickor 15, distriktsmästerskap. Det roliga var att lagledaren i ena laget visade sig vara en gammal ”kyrkkompis”. Vi har inte setts på sisådär 20 år. Lite otippat sammanhang att mötas men kul var det. Matchen spelades i ”ägget”, jag kallar det för det för jag tycker det känns som att vara i ett ägg. Eller så som jag tänker mig att det kanske eventuellt känns.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “En vårdag

  1. Vilka helt underbara bilder. Älskar din ”domare-selfie”:-) Klart jag gör som gammal fotbollsspelare. Ni gifte er ju när ni var ”jätte unga”, och ni har hållit ihop. Tycker det är helt fantastiskt. Under ett äktenskap är det inte de stora sakerna som svetsar en samman utan de små, alldagliga momenten. När man förstår varandra utan att prata/säga nåt. När man fungerar ihop och ”går in i varandra” som kugghjul.
    Japp, jag vet. Min man och jag var ihop i 34 år innan vi gifte oss. Så vi hade en lång prövotid om man säger så. När han gick bort var vi gifta i ”bara” tio år, men varit ihop i 44…

    1. Precis så är det, vi förstår varandra utan och innan och det behövs inte alltid ord. Älskar den kontakten! 44 år, det är verkligen lång tid.

Lämna ett svar