Söndagslistan

Söndagslistan vecka 24

Det lovades regn idag och jodå, det började komma några droppar redan igår kväll när vi åkte från stan. Så skönt att få lite regn en dag. Hoppas bara att min match som jag ska ha ikväll inte regnar bort. Tänkte ta en riktig sovmorgon idag men vaknade vid halv åtta av att Alex gick ut för en promenad. Så det blev ingen sovmorgon extra allt utan bara lite lagom.

Känsla: Längtat efter semester och nu är den här. Så underbart ju. Skolavslutningsvecka har även rymt en del nostalgi. Tänkt tillbaka en del på mina skolavslutningar. Tiden har gått så fort men jag hade inte velat göra om skolan igen med allt vad det innebar. Plugga som vuxen är en helt annan sak med helt andra känslor.

Väder: Det har varit riktigt hett den här veckan. Igår kväll när vi var ute med domarklubben så kom det några droppar. Kändes så skönt och det doftade sommarregn i luften. Tycker doften är ljuvlig.

Blivit sur över: Tentan kommer dröja ett tag till för nu går lärarna på egen semester och jobbar på sina respektive kliniker under sommaren. Surt sa räven…..

Konstaterande: Jag tycker det är trevligt att vara social men jag orkar bara till en viss gräns.

Träning: Jag har fått till en bra träningsvecka trots att vi varit ute och röjt nästan varje dag. Det handlar helt klart om prioriteringar vad gäller att få till träningen.

 • Måndag: Vila
 • Tisdag: Styrka och explosivitet
 • Onsdag: Pilates med Linnea
 • Torsdag: morgonpromenad med Rickard
 • Fredag: Backintervaller på löpbandet.
 • Lördag: Vila
 • Söndag: Match ikväll (det här inlägget publiceras på morgonen)

Köp: T-shirtar och underkläder till Ida samt fina örhängen från Snälla Alice.

Mina positiva från veckan:

 • Nummer ett är såklart att jag nu har semester i fyra härliga veckor.
 • Sångstunden på Rickards jobb. Så kul att få se uppskattningen från de gamla och se dom sjunga med.
 • Mycket häng med familjen. Studentfirande, få se Samuels lägenhet och så besöket på Paradox.
 • Fått till en bra träningsvecka trots allt som vi varit ute på.
 • Grillkväll med domarklubben.
 • Skolavslutning med allt vad det innebär. Härliga veckor med ledighet för barnen innan det nya i höst med ny skola för Alex.

En sammanfattning av veckan: Det har varit en bra vecka med mycket familjetid. Det gör mig alltid varm i hjärtat.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Söndagslistan vecka 24

 1. Så härligt att semestern är här så att du kan vara lös och ledig och njuta av sommaren.
  Jag tycker det är märkligt att tentan ska ta så lång tid att rätta. Tycker det borde vara rimligt att få ett snabbare besked faktiskt.

  1. Läraren är ensam och har både undersköterskor, sjuksköterskor och läkares tentor att rätta. Tycker inte att det är en helt rimlig arbetsbelastning faktiskt.

Lämna ett svar