Söndagslistan

Söndagslistan vecka 34

Känsla: Även den här veckan har varit tuff men efter en bra helg så känns det mycket bättre. Hoppas på att ta med mig den känslan in i nästa vecka.

Väder: Känner mig som en repig skiva men det är grått och regnigt. Idag sken solen en stund iallafall och det är så uppskattat.

Träning: Jag har testat att jogga lite, kört crosstrainer och idag cyklade jag till och från jobbet. Känner att sommarens cykling och passen på crosstrainern ändå gett en del. Jag blev inte lika trött i lasarettsbacken och motvinden hem bekom mig inte lika mycket som det brukar.

Mina positiva från veckan:

  • att Samuel har varit hemma.
  • vi har fått familjetid tillsammans.
  • mamma och pappa kom på besök i veckan. Vi åt baguetter och chokladtårta.

Bilder från veckan:

Veckans kloka och tänkvärda:

Något som jag hoppas på är hittepå: Artikeln nedan finns dock på tyska och såklart låst HÄR. Min reflektion är att världen är galen och att det känns som ett dåligt aprilskämt. Riktigt dåligt….. Varför detta fokus på att barn i unga åldrar ska lära sig om sex och att känna sig som ett annat kön än det man är född i? Vi kommer uppfostra en förvirrad och otrygg generation på alla sätt och vis!

Så avslutar vi med något roligt istället:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Söndagslistan vecka 34

  1. Veckans kloka borde vi alla komma ihåg, gärna dagligen.
    Alltså Tyskland som är så himla konservativ har infört onanirum på förskolor. Trodde först att det var ett aprilskämt, ett väldigt dåligt sådant, men det verkar vara sant. What next säger jag bara. Suck!

    Har vågat vägra Facebook, så där kan jag inte uttala mig om;-)

    1. Veckans kloka tar jag med mig varje dag nu. Tycker det är så bra. Jag fattar inte hur de tänker i Tyskland, det är helt sjukt. Stackars barn. Vägrade Facebook länge men till slut föll jag.

Lämna ett svar