Söndagslistan

Söndagslistan vecka 4

Godmorgon!

Jag var så trött igår så redan vid halv åtta sa jag godnatt till barnen och kröp ner i sängen. Besökte några bloggar men det tog ingen lång stund innan jag sov som en sten.

Idag ska jag på kurs. Det är dags för årets fortbildning i fotboll. När dagens kurs är avklarad, jag har betalt fakturan för kursen och sprungit löptest så får jag sedan döma fotboll igen. Jag ser faktiskt fram emot att få döma igen. Det var länge sedan nu.

Träning:

 • Måndag: Vila efter helgens tre träningspass.
 • Tisdag: Värmde upp en kilometer och sedan sprang jag intervaller. 5*400 meter och så 10*30 sekunder. Stretchade efteråt.
 • Onsdag: Det var en sån där dag när jag fick över 11000 steg på min stegräknare utan att göra någon extra träning eller promenad.
 • Torsdag: Sprang åtta snabba intervaller. Därefter fick jag ont i mitt knä.
 • Fredag: Fick ta ett extrapass på jobbet så jag jobbade hela dagen. Därav ingen träning.
 • Lördag: Jag sprang fem snabba kilometer.
 • Söndag: Kurs hela dagen.

Bilder från veckan:

Mina positiva från veckan:

 • Har inte pratat med en kompis på jättelänge och i veckan hördes vi av igen. Det var så roligt att prata med varandra igen.
 • Mycket bra träningsvecka. Januari har hittills varit en riktigt bra träningsmånad.
 • Jag är nästan klar med uppgiften kring massskadesituation.
 • Jag har hittat mitt syfte med examensarbetet och ska skicka iväg mitt första utkast.
 • Fått höra så mycket positivt på jobbet att jag växt flera meter. Förlåt det skrytsamma men jag blev så glad av att få höra det jag fick höra.
 • Fick 13 rätt av 13 på regelprovet. 13 rätt är respekt!

Veckans läsvärda:

När jag pluggade till undersköterska så var det obligatoriskt att läsa boken ”ro utan åror”, om Ulla-Carin Lindqvist kamp mot ALS. Jag har läst boken ett par gånger till efter det. Jag visste inte att Klimakteriehäxan var den person som hjälpte Ulla-Carin att skriva sin fantastiska bok och såg till att Ulla-Carin fick boken utgiven. HÄR kan du läsa en fin text om Ulla-Carin och Lena, två kvinnor som båda drabbas av obotlig sjukdom men väljer att möta sin död på lite annorlunda sätt. Texten är skriven av Aina som Klimakteriehäxan egentligen heter.

Veckans inlägg:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

13 Comments on “Söndagslistan vecka 4

 1. Världen är bra liten, eller hur!? Tänkte på Klimakteriehäxans här.
  Det ska bli skoj att höra lite mera om dina insatser som domare. Visst går åldersgränsen vid 45 år – på högsta nivå alltså!? Gäller samma gräns även för lägre divisioner?

  1. De har tagit bort åldersgränsen i teorin men i praktiken finns den kvar. Det satsas bara på unga domare eftersom de på pappret har större chans att gå hela vägen än en domare som kanske dömt i tio år men har åldern emot sig. Jag tror att man biter sig i svansen när det fokuseras så mycket på ålder mer än rutin.

 2. Du skryter absolut inte, det är klart att du ska känna dig stolt över din prestation 🙂 Grattis!
  Ja ALS verkar vara en hemsk sjukdom, när jag fick cancer var det ju så klart jobbigt men jag tänkte mycket på just dom som hade fått ALS (kändes som att det skrevs mycket om det ett tag där, då många hade drabbats) och kände att det är värre på många sätt. Fruktansvärd sjukdom verkligen.
  Fin bild på dig och mannen <3
  Ha en härlig söndag!

 3. Det lät som en bra vecka. Att prata med en god vän som man inte talat med på ett tag känns alltid bra och att få beröm på jobbet blir man självklart glad och stolt av. Bara att ta till sig det.
  Hoppas dagens fortbildning blir givande och att du sedan är redo för nya domaruppdrag.
  Klimakteriehäxan har jag stött på i bloggsammanhang men inte läst hos henne. Hade dock ingen aning om att hon var medverkande kring den boken.

  Trevlig söndag!

 4. God morgon! Gör man kväll vid den tiden, ja då är man trött och behöver få sin skönhetssömn. Har du kurs hela dagen bör både kropp och huvud vara med. Lycka till! Kursa du så kör vi Skyltsöndag med BP 🙂

Lämna ett svar