Min vardag

Springa omkring kan man göra hemma….

Ida går även i höst på balett. Till den här terminen har de bytt lärare. Den här läraren är inte utbildad lärare så det är stor skillnad på kvaliteten på kursen. Kursen börjar med att de springer runt jagar varandra och det håller de på med i tio minuter och sedan stretchar de. Effektiv tid som barnen ens är i närheten av något som skulle kunna likna balett är en kvart. Balett för mig är dessutom att man jobbar vid en stång. Den har de inte heller varit i närheten av den här terminen.

Jag blir så irriterad för jag tycker att det är falsk marknadsföring. Om jag betalar för balett, då vill jag också ha balett och inte något hopplock av allt möjligt. Nej till nästa termin blir det inte folkuniversitetet. Om de inte byter lärare vill säga. Att säga att den kursen är balett är som att bjuda in människor till min pilateskurs och kalla det för yoga…

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Springa omkring kan man göra hemma….

    1. Jag skrev ett mail i förrgår där jag klagade på kursens upplägg så jag hoppas på det. Jag vill inte betala för något som på pappret ska vara balett men inte är det i praktiken.

  1. Så irriterande och jag kan mer än väl förstå att ni är besvikna på denna kurs. Balett ska vara balett och jag är säker på att det behövs en utbildad tränare.

    1. Ja, det är mer än irriterande. Jag var nog inte så trevlig i mitt kritiska mail men det får de ta tänker jag när de väljer en outbildad lärare. Hon är duktig på dans men balett kan hon inte.

Lämna ett svar