Min vardag

Stolthet och julpladder

Regnet står som spön i backen och jag har redan börjat fundera på när man får börja plocka fram julsakerna. Jag är sugen redan nu men det beror nog mest på att jag tittat på en hel del julfilmer så börjar komma in i ”julmood”. Kommer ihåg att jag ställde fram en vinterljusstake förra året men dottern tyckte det var helt fel, enligt henne var det för tidigt. Jag sa då att det var en vinterljusstake men det var för tidigt ändå. Nej det får bli så att det blir tidigast till första advent. Är det sista helgen i november nåntro? Julafton i år är på en söndag så känns inte helt orimligt att fjärde advent blir på julafton.

Idag gjorde jag mitt näst sista pass på BRIVA. Eftersom jag inte kommer gå med min handledare imorgon så gjorde vi slutbedömningen redan idag. Jag fick ett väldigt fint omdöme så jag är både nöjd och riktigt stolt över mig själv. Jag känner mig ännu mer peppad att slutföra min utbildning on top eller vad man ska säga. Än så länge har jag presterat på högsta nivå som är möjligt och den sviten vill jag inte bryta såklart. Så jag ska avsluta det här inlägget och sätta mig och repetera föreläsningarna.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Stolthet och julpladder

 1. Grattis till ditt fina omdöme och jag förstår att du är stolt vilket du verkligen ska vara.
  Här har en del börjat sätta upp ljusslingor utomhus och ”novent” är det nya begreppet. Jag tycker det är lite tidigt så vi lär vänte men samtidigt så lyser det upp fint i mörkret.

  Önskar en fin helg!

 2. Bra jobbat! Kul med fint omdöme!
  Julprylar är liiite tidigt för mig – men samtidigt är det nu jag kan bli sugen på att köpa nytt när det är ÖVERALLT i affärerna. Och då kommer det delikata lilla dilemmat – var sätter jag det nyköpta så länge?? Ska jag då plocka ner jullådorna och få ner det så att jag kommer ihåg var det är eller hitta en så-länge-plats? 😀 Ha ha, det är nog bäst att låta bli att köpa något helt enkelt!

 3. Läser samma utbildning som dig men termin 1. Börjar bli såå nervös inför stora tentan och känns som det är massor att läsa på. Några tips och tricks ? 🙂

  1. Vad kul att du har börjat på utbildningen. Det kommer gå bra! Mitt bästa tips är att läsa på föreläsningarna men även läsa anatomi och fysiologi så att du kan förklara vad som händer i kroppen och varför man behöver göra saker och ting på ett visst sätt. Glöm heller inte bort den medicintekniska utrustningen. Det kan komma frågor på tentan vad gäller medicinteknisk utrustning.

   Tentan är uppbyggd på så sätt att det är ca 20 frågor. Varje fråga är en sida och när du svarat på frågan får du inte gå tillbaka eftersom att på nästa frågepapper är det ett förslag på svar på föregående fråga. Jag tycker att det är bra för då har jag hela tiden koll på om jag är någorlunda på rätt spår eller om jag totalfailat på någon fråga.

 4. Jag tycker man kan börja när man vill egentligen att julpynta. Affärerna har ju redan börjat. Det är så mörkt just nu så det blir bara mysigt med lite ljus. 🙂
  Vad roligt att du fick ett bra omdöme. 🙂

Lämna ett svar