Träning

Styrka och kondition

Jag har startat träningsveckan med att köra mitt styrke- och konditionspass. Jag värmde upp i tio minuter på löpbandet och sedan blev det blev 6 set med fem olika övningar:

  • hoppa hopprep
  • höga knän på madrass
  • ”upp och ner”, kan beskrivas som en variant på burpees.
  • springa fram och tillbaka i hallen
  • höga knän på stepbräda

Den här gången tog jag verkligen ut mig, jag var helt slut när jag började närma mig slutet. Känns skönt att kunna sätta check på veckans tuffaste pass.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Styrka och kondition

  1. Härligt med ett riktigt pass, då kan man med gott samvete slappa lite under kvällen. Hur många gånger i veckan tränar du? 😀 Hoppas du har en fin tisdag!! 🙂

  2. Härligt att kunna göra veckans jobbigaste träningspass i början av veckan. Det låter som ett bra men jobbigt träningspass. Jag håller på med mina promenader och har en stegutmaning jag gör under maj.

  3. Man känner sig så nöjd då man fått göra ett bra pass. Hade ingen lust, men tog mig till gymmet idag efter jobbet. Bra jobbat där.

Lämna ett svar