Hälsa

Ingen hälsokur direkt

Jag vill ju sluta dricka mina energidrycker. Men eftersom jag får en galen huvudvärk när det går för långt emellan så känns det väldigt svårt att klara av det faktiskt. Min huvudvärk är på den nivån att jag inte kan tänka för att det gör så ont och huvudet känns som fluffig bomull.

Att gradvis trappa ner skulle innebära att jag skulle slänga en hel del och det känns ju inte riktigt bra. Häromdagen så hittade Rickard koffeinpulver med min favoritsmak: hallon lakrits. Eftersom det är ett pulver är det betydligt lättare att dosera och då också trappa ner. Jag hoppas på att det kommer hjälpa mig att bli av med beroendet av koffein.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Ingen hälsokur direkt

  1. Önskar dig lycka till!
    Jag har inga problem att sluta med energidryck, däremot klarar jag inte många dagar utan svart te, då kommer huvudvärken.
    Men du fixar det säkert, smart att trappa ner.

  2. Jag slutade med kaffe 17 april. I två hela veckor höll jag på att nästan dö, jag fick gå och lägga mig med huvudet på ett bord i tystnad på lunchrasten och jag hade pulserande huvudvärk ibland från direkt jag vaknade! Nu har det lättat, men inte så att det helt gått över, snart en månad senare. Jag dricker grönt te på morgonen och dagar då Erik äter frukost hemma brukar jag kunna ta en klunk från hans kopp, för att just långsamt trappa ner. Men det är en pest! Hoppas verkligen att ditt pulver fungerar, för jag förstår verkligen vad du menar med att det inte går att tänka med den där svåra abstinenshuvudvärken.

    1. Det är just det här jag är så rädd för. Hur länge kommer jag inte kunna tänka på grund av ett huvud som dunkar? Därför jag tänker att det är bättre att trappa ner än att köra ”cold turkey”.

  3. Jag är också fast i energidrickandet vilket såklart inte är bra. Men hellre att jag funkar än inte. Min man känner en som har företag som säljer energidrycker i din butik så jag får köpa flaken till inköpspris så det är jag tacksam över 🙂

Lämna ett svar