Min vardag

En mysig helg

Godmorgon!

Det är måndag idag och jag sitter här vid datorn och längtar tillbaka till sängen. Känns inte som att jag vaknat riktigt. Ska käka något och när barnen gått till skolan är det dags för mig att krypa ner i sängen igen. Jag har tre jobbnätter framför mig så det är viktigt att sova några timmar inför så jag orkar. I eftermiddag behöver jag läsa igenom mina anteckningar. Tiden har gått fort och nu är det bara en vecka kvar till tentan.

I helgen har jag fått rå om min förstfödda, fick veta två dagar innan att han skulle komma hem. Jag blev så glad! Så i fredags åkte vi till Ni Hao och käkade kinamat. Så gott ju! I lördags grillade vi, det var svinkallt att stå och grilla men det blev också väldigt gott. Jag gjorde en sallad på köttet som blev kvar och gjorde matlåda av. Igår åkte vi till barnens farmor och fikade en stund. Hon har fått de ljuvligaste kattungarna och den lilla gobiten som sitter i mitt knä vill jag verkligen ha. Men vi kan inte katt på grund av lite olika anledningar. Men man kan ju alltid drömma. Det blev väldigt tomt och tyst i hans rum när jag kom hem efter att ha skjutsat honom till tåget.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “En mysig helg

  1. Vilka söta kattungar 😍Låter som en mysig helg tycker jag och gott med kinamat det är verkligen gott men längesen jag åt. En grillad köttbit är så gott på sommaren 😍

  2. Hoppas att du fick sova några timmar när barnen hade gått till skolan.
    Okej. Ja, veckorna går verkligen fort 😅.
    Vad mysig helg ni har haft 😃. Kinamat är gott 👍. Åå så söta kattungar 🐈😍. Jag Blev med sugen 😊

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  3. Vad roligt att din förstfödda kom över till er och vilken söt kattunge. Klokt av dig att du försöker sova inför nattpassen. Kramis <3

Lämna ett svar