Hanna funderar

Tänk om någon kunde ta ansvar…..

Min söndagslista kommer ut ikväll tänkte jag. Istället tänkte jag tipsa om den här videon. För att citera Ing-Marie:

Norge har börjat fatta.
De sk vaccinen, dvs mRnA injektionerna, är farligare än covid och har gett/ger ofattbara biverkningar till lika ofattbart många. Och det är bara de vi vet. Som toppen på ett isberg.
Det behövs en oberoende granskning av detta experiment och att de ansvariga får stå till svars.

Jag tror också att det vi ser är bara toppen av ett isberg, jag fattar inte varför ingen vill göra en oberoende granskning. Eller jo det fattar jag visst förresten. Ingen vill behöva stå till svars och ta ansvaret för att det blev fel.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar