Min vardag

Tråkonsdag

Examensarbetet Det dröjer fortsatt med examensarbetet men det är klart att tidsplanen spricker när arbeten inte har lämnats in i tid. Jag tycker det är riktigt dåligt faktiskt och det är definitivt inte lärarens fel att hon inte kan hålla tidsplan. Jag lämnade in min sista komplettering i god tid så det känns surt att det blivit så här. Men som skrivet, absolut ingen skugga över läraren.

Passivt aggressiva kommentarer Jag har ett öppet kommentarsfält men jag tar mig friheten att friskt moderera (och blockera) när det behövs. Min blogg är som mitt hem där du är inbjuden att delta och diskutera. Men det förutsätter att det är på ett trevligt sätt. Precis som i verkliga livet är det okej att tycka olika men det ska framföras på ett respektfullt sätt. Den senaste tiden har jag märkt att trollen börjar hitta hit mer och mer och jag har nolltolerans vad gäller tråkiga kommentarer.

Tungt på jobbet Av olika anledningar har det varit tungt på jobbet. Vi har fått besked kring varslet, inte vem som får gå men hur många som kommer beröras på min enhet. Tungt och tråkigt!

Något som däremot inte var tråkigt var min härliga skogspromenad i värmen. Rickard var snäll och förberedde en köttfärssås till mig och barnen så nu när jag kom in var det bara att ställa mig och koka pasta.

PS: Tråktorsdag är KajsaLisas tema men jag ligger en dag före så skriver redan idag. DS.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

14 Comments on “Tråkonsdag

 1. Ja det är tråkigt när folk inte lämnar in i tid och det gör att ni andra som har gjort det blir drabbad. Ja det är tråkigt när folk inte kan kommentera på ett respektfullt sätt utan det bara är tex personangrepp. Det är ändå bra att du sätter en gräns och blockerar dem som inte kan sköta sig i kommentars fältet.

  1. Det är verkligen tråkigt men nu är arbetet klart så allt känns så mycket lättare. Det är fruktansvärt trist med tråkiga kommentarer.

 2. Vad tråkigt när trollen hittar till en, jag hade också så en period och det tar mycket energi över en. Alla har rätt att ha sin egna åsikt och det har man rätt till också. Fast det finns heller då inget alls som säger att man ska få skit för det. Fast vissa kan inte ta vissa saker. Jag hade ju väldigt mycket åsikter en period då jag skrev om min viktnedgång för ett par år sedan då jag gjorde min viktresa och det retade folk. Fast det är ju trots allt också något som är ett väldigt laddat ämne, men ändå man ska inte få skit för det.

  Tråkigt att du och även de andra får lida för att vissa inte lämnar in i tid

  1. Vissa ämnen man skriver om kommer definitivt engagera fler människor och jag tycker verkligen att det är okej att inte hålla med. Men diskussionen ska föras med respekt.

 3. Så tråkigt allt,ja man kan bara spekulera vem som trollar,kan vara Putin eller SD eller random psykiskt sjuka människor,bittra och avundsamma men jag undrar varför de trollar just hos dig. Har du retat upp någon?
  Kram

  1. Inte medvetet men jag är inte rädd för att skriva det jag tycker och tänker om saker och ting. Alltid är det väl någon som retas upp.

 4. Märkligt att du som har kommentarsgranskning blir ”hemsökt” av troll. Trodde att det var nästintill omöjligt att skicka skräpkommentarer hos WP. Lättare om man har blogspot trodde jag. Men tråkigt hur som helst.
  Okej, då missuppfattade jag också det där med feedback. Men nu vet jag att det inte är lärarens fel. Skönt. Trodde också att man blev kuggad när man inte lämnar in vid deadline. Mycket man inte vet/kan…
  Tråkigt med beskedet om uppsägningarna. Håller tummarna att du inte drabbas. Är nästan säker på att du klarar dig, men det är ju hur trist som helst.
  Härligt väder hos dig också – NJUT!!!

  1. Rena spamkommentarer filtreras bort. Det är de här vanliga kommentarerna som inte filtreras bort om jag inte aktivt blockerar vissa ord.

   Ja vi är ju ingen högskoleutbildning men visst är det konstigt att lärarna är så ”snälla”. Särskilt att det ska drabba dom som faktiskt har lämnat in i tid.

Lämna ett svar