Min vardag

Fruktigt värre

Godmorgon! Hoppas att du sovit gott! Jag somnade tidigt men på morgonen har jag drömt en massa. En sån där jobbig dröm som fortsätter fast jag vaknat till. Efter min match igår stannade jag i affären. Vill börja äta mer frukt så stannade vid affären och köpte frysta bär och fruktblandning, färsk mango och bananer. Det blev även två liter mandelmjölk. Mandelmjölk använder jag alltid till mina chiapuddingar och overnightoats. Den lilla shoppingen gick på 200 spänn. Det har verkligen blivit dyrt med mat, vill knappt handla, haha, men äta måste man. Mina planer för dagen är att plugga till tentan, jag har en timme pilates med Linnea och så vila efter helgens jobb. Så gott det går med tanke på skolan.

Vilka är tre föremål du inte skulle kunna leva utan?

Mobilen, datorn och mitt e-tjänstekort. Jag tänker en del på det faktum att vi gjort oss så beroende av teknik. Vi har våra liv i våra telefoner. Bankid, swish och så vidare. I dagens samhälle går det inte att leva utan teknik. Jag har nog skrivit om det tidigar men jag tror att det är dumt att göra sig så beroende av teknik. Det räcker ju att kortautomaterna slutar fungera så kan inte människor betala för sina varor. Jag tänker också på äldre, för dom är det svårt att lära sig alla tekniska nymodigheter. Mitt e-tjänstekort fick vara med för utan det kan jag inte sköta mitt jobb. Kortet är min nyckel till dörrarna på jobbet, utan kortet kan jag inte logga in i datorerna och så vidare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Fruktigt värre

 1. Visst har det blivit dyrt att handla även om en del frukt här är mycket billigare än i Sverige.
  Men din tallrik som du visar såg supergod ut. Jag har också mycket frukt i min frukosttallrik.
  En del tekniska grejer går helt enkelt inte att vara utan i vårt samhälle idag.
  Ha en ny bra vecka.
  Carin

 2. Bil, dator och telefon! OBS att jag inte skriver mobil, för den skulle jag gärna slippa. Våra fasta telefoner här har tagits bort så vi är tvungna, men jag hatar att alltid kunna vara tillgänglig. Det enda bra med mobilen är att man kan swisha när man är ute på ön och handlar nåt kul…..
  KRAM-Susie

 3. Det har verkligen blivit otroligt dyrt att handla mat man vill häst inte gå till affären alls fruktbart kanon gott att äta jag har med börjat att äta mer frukt

Lämna ett svar