Min vardag

Jag ångrar mig en aning…..

.. Att jag bytt bort dagens lediga dag till att jobba kväll. Jag får vara ledig på torsdag men ändå. Efter den tuffa helgen hade det varit skönt med en ledig dag. Det händer i stort sett aldrig att jag är ledig två dagar efter ett helgpass. Oftast jobbar jag måndag. Men det är ingen idé att hänga läpp över det egentligen. Min lediga dag blir bara lite framflyttad.

Igår fick jag schemat för nästa veckas närträffar. Lite nöjd blev jag över att jag suttit här hemma i min kammare och läst på saker som vi kommer prata om framöver. Vi ska prata mer om respiratorn till exempel. Både praktiskt och teoretiskt. Min känsla är att det kommer komma mycket om respiratorn på tentan.

Jag har precis ätit min frukost: overnightoats med massor med frukt och nötter. Jag kokte även två ägg för det behövs lite proteiner och fett också. Dagens wordpressfråga går så här:

Du skriver på din självbiografi. Hur ser den första meningen ut?

”oCH NU PRATADE JAG FÖR MYCKET IGEN. sÅ TYPISKT MIG ATT ALDRIG KUNNA HÅLLA TYST……. ”

Ja, såklart. Solklart att min självbiografi ska börja med den meningen. Det var det första jag tänkte när jag läste frågan. Det är så mycket jag och något jag jobbar med dagligen att inte alltid säga det jag tänker och framförallt att tänka först och agera sen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “Jag ångrar mig en aning…..

  1. Samtidigt som det kan vara bra att tänka efter före och skydda sitt inre från människor som inte alltid vill en väl, är det ändå trevligt med pratsamma personer. Ibland döljer den tystlåtne fina saker och ibland riktigt obehagliga saker. Ibland är de bara blyga. Men den pratsamme kan få den tyste att våga öppna upp samtidigt som den pratsamma visar vem hon är lite tydligare än den som sitter tyst. Det finns både nackdelar och fördelar med allt. Så bra att vi är olika!.

  2. Den öppningsmeningen hade absolut väckt mitt intresse för att vilja läsa boken 🙂
    Jag tycker också att det är en utmaning att inte säga saker på direkten. Handleder en hel del studenter och då gäller det ofta att hjälpa studenten att kunna resonera sig fram till ett svar, inte att ge dem ett svar eller en lösning (får ofta bita mig i tungan)

    1. Ja med studenter måste man verkligen tänka sig för innan man säger något. Kul att du gillade min öppningsmening. Funderar faktiskt på att skriva en fortsättning.

    2. Känner igen mig som måste tänka på att be eleverna söka svaret själva, till exempel i ordboken, innan jag slänger ur mig den rätta glosan. De ska ju lära sig att bli självständiga.

Lämna ett svar