Min vardag

Ett vinterlandskap

Har det snöat hos dig med? Här har det kommit så mycket snö och vi har ett riktigt vinterlandskap. Det är lite mysigt samtidigt som det känns lite försent, inte sett till att det är mars men sett till det våriga vädret som varit i förra veckan. Ida blir nog glad om hon får åka pulka någon mer gång i vinter.

Idag har jag administrativ tid på jobbet så jag ska sitta med mitt ansvarsområde som handlar om palliativ vård. Jag är inte ensam, vi är några stycken som arbetar med det området. Fast just idag är jag själv och min plan är att gå igenom nationellt vårdprogram för palliativ vård så det blir en del att läsa. Jag är också utrustad med papper och penna för att kunna skriva ner funderingar som jag får under tiden.

Hur har ett misslyckande, eller ett skenbart misslyckande, lett till att du lyckats senare?

Dagens wordpressfråga är riktigt klurig måste jag säga. Jag har funderat flera varv och kan inte komma på något som jag först misslyckats med och sedan lyckats. Jag kan däremot komma på flera fall av faktiska misslyckanden. Är det inte konstigt hur lätt det är att alltid lyfta det negativa men så mycket svårare med det som är positivt? En spontan reflektion på det jag precis skrev är att inte se det som att jag har misslyckats utan som en rad lärdomar och en chans till personlig utveckling. Vi vill väl alla utvecklas och ta lärdom av det vi varit med om? Det vill jag iallafall!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Ett vinterlandskap

  1. Jösses, vad snö det har kommit. Såg på tv:n i morse.
    Nej, jag har inte fått någon snö 😉. Istället har sommaren kommit sådär pang bom hos mig.
    Ha en bra dag.
    Carin

Lämna ett svar