Söndagslistan

Söndagslistan vecka 9

Godmorgon! Jag ska snart åka till jobbet men tänkte lägga ut min söndagslista (som blir kort den här gången). Har inte jättebråttom eftersom jag tänkte ställa bilen nära. Passar på när jag kan. Det finns en parkering längs med gatan men där får man bara stå efter kl 16 och på helger. Det är nog klokt med begränsning. Där hade det annars varit smockfullt jämt. Såg du melodifestivalen igår? Ida var så nöjd över att Theoz gick vidare och ja, jag tycker att det i slutändan är helt okej låtar som har gått vidare. Loreen är storfavorit men jag är inte helt övertygad ändå. Finns andra som också har starka bidrag. Vi får se!

Känsla: Alldeles för många elaka tankar har snurrat runt i huvudet. Det har inte varit någon bra vecka ur den synvinkeln. Bortsett från mina hjärnspöken har jag ändå varit glad. Jag har ju fått iväg mina uppgifter! Mot tentan nu med fullt fokus! Jag fick bra tankar på mitt medarbetarsamtal som kan hjälpa mig.

Väder: Det har varit en solig och fin vecka. I torsdags kunde jag sitta vid husväggen och njuta av värmen. Underbart att kunna göra det så här i mars.

Bilder från veckan:

Träning:

 • Måndag: Pilates med Linnea
 • Tisdag: Vila
 • Onsdag: 26 kilometer cykling.
 • Torsdag: Dryga fyra kilometers promenad med Rickard och sedan 1 timme pilates på kvällen.
 • Fredag: Cyklade till jobbet och tog bilen hem.
 • Lördag: Åkte bil till jobbet och cyklade hem.
 • Söndag: Jag ska döma fotboll ikväll.

Veckans länkar:

Mina positiva från veckan:

 • Jag har lämnat in de sista uppgifterna, till och med strålskydd som jag tyckte varit så jobbig att göra.
 • Bra samtal med min chef.
 • Kunnat njuta av sol och värme.
 • Härligt att ha kunnat komma igång med cykling igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “Söndagslistan vecka 9

 1. Hej! Ibland är det okej att va lite bekväm. Vi alla är det ibland. Fy. Ibland har man inga bra tankar. Hoppas att du snart kommer i bra tankar igen 😊.
  Mm varit mycket fina dagar 🌷☀️. Men nu kom vinter ❄️ tillbaka 😊.
  Fina bilder 👍.
  Bra tränings vecka 💪👍😊.

  Bra att du hade ett bra snack med chefen. Härligt att du kan ut & cykla igen 😀.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 2. Man får ha sånna veckor ibland med hjärnspöken osv så att man får rekfletektera över saker o ting, då brukar oftas ve kan bli bättre, 🥰

 3. Härligt att avsluta veckan med en lista. Själv har jag inte varit ute mycket då jag blev sjuk, men nu är jag frisk. Jag har faktiskt inte hört ett bidrag från året melodifestival däremot så har jag hört det att Loreen är favorit. Ska nog gå in på youtube och lyssna på hennes bidrag.

 4. Jag tycker alla som gick vidare var fel, trots att jag inte röstade själv. 😂 Theoz kan jag förstå om de små tycker om men inget för mig men enkel låt att lära sig med 3 ord bara eg. Mariette sjunger ju bra men lite tråkig låt i mitt tycke.
  Tillhör nog den gruppen som gnäller på mello men ändå tittar. 😂 Loreen vinner hoppas jag.

  Vi har med haft sol och värme i veckan såå skönt. 😀 Nu ska det ju dock bli snö och kallt igen även här nere.

  1. Haha, jag gnäller också och röstar inte. Tycker det är okej. Sämsta deltävlingen var helt klart första veckan. Tycker mello blev bättre och bättre vad gäller bidragen.

   1. Skönt att vi är fler. 🤭 Håller med att första var sämsta deltävlingen. Var ett par jag tyckte om sen längs vägen men de skulle inte ha en chans ute i Europa.

 5. Vi var bortbjudna, så missade mellon igår. Däremot är man ju nyfiken på vilka som gick vidare, och det verkade vara de bästa av bidragen. Loreen är en storfavorit. Nästa lördag kommer jag däremot sitta bänkad framför tvn då det är final.

 6. Här i söder skiner solen från en blå himmel, men det är för kallt för några härliga filtstunder vid husväggen. Ser dock fram emot en promenad i våra vackra omgivningar!

  Tycker det är intressant att fortsätta följa diskussionen om Covid-19 och allt runt omkring. För min del påminns jag om Jonathan Haidts bok A righteous mind och hur vi människor funkar då vi är inne på en särskild väg. Det är svårt att se att andra åsikter har bäring. Vi hittar stöd hos andra som tycker som vi och när motargument presenteras letar vi tills vi kan säga ”Ha! Vad var det jag sade?!” Fortfarande är jag oändligt tacksam över att jag aldrig vaccinerade mig. Med åldern ser jag att jag ibland haft fel, men många gånger rätt. Rätt har ofta varit bakåtsträvande, eller bemötts med samma ironi som Maria Gunther uttrycker i sitt svar i DN. Det är tråkigt att ha rätt då man är ”moraltant” eller drar i tyglarna. ”Vad var det jag sade?” är inte så roligt att säga som somliga tror. Mitt senaste sådant uttrycktes besviket efter Uppdrag Gransknings senaste om hårt sex, hur porr påverkar oss. Jaja.

  1. Jag känner likadant. Ju mer jag läst och ju mer jag följt med i allt som händer omkring med vaccinen så är jag så glad över att jag följde min magkänsla. Jag kämpar hårt med att vara ödmjuk och inte säga ”vad var det jag sa”. Men jag ska erkänna att det i många fall börjar bli riktigt svårt. Tack för en som vanligt intressant och tänkvärd kommentar. Och tack för boktipset.

Lämna ett svar