Min vardag - Personligt

Lite för mycket, lite av allt

Jag har haft två tuffa dagar på jobbet med mycket att göra. Fick lite frisk luft genom att cykla hem. Problemet med min cykelkondis berodde helt klart på däcket. Nu när det är mer luft i däcken går det också lättare att cykla. Men imorgon kommer jag ta bilen för på kvällen ska jag döma veckans fotbollsmatch.

På medarbetarsamtalet med min chef igår fick jag frågan om vem jag är. Blev lite ställd först och det kändes som att det går att göra frågan väldigt stor men också väldigt liten och smal. Fick inspiration till att skriva några rader om mig. Kanske är någon som är ny här och undrar lite vem jag är. Så vem är jag då? Vi kan börja med det enklaste. Hanna (jag har två namn till Therese Elisabeth, Elisabeth efter min farmor men det var ett namn som jag la till själv som lite äldre. , specialistundersköterska och jobbar på lungmedicin. Jag är också pilatesinstruktör och fotbollsdomare. Gift med Rickard och har tre barn, Samuel, Alexander och Ida. Som person kan jag vara lite för sårbar, lite för känslig, samtidigt som jag kan vara tuff när jag behöver. Jag strävar alltid efter högt i tak.

Jag fick så många tänkvärda saker från min chef igår. Men först vill jag berätta att jag kom upp ett snäpp på regionens kompetenstrappa. Det blev jag väldigt glad över för det ökar mina chanser att få utbildningstjänsten i höst. En intressant tanke jag fick var att jag kanske skapar min egen sårbarhet. Vad menas med det då? Mina tankar kring det handlar om att jag grubblar och känner efter för mycket. Analyserar gärna stämningar i luften och tänker att det har med mig att göra. På så sätt gör jag mig känsligare än vad jag behöver. Mycket intressant att få lite nya vinklar på hur jag kan jobba med mig själv och stärka mig. Att våga vila i att jag egentligen inte behöver någon annans bekräftelse att det jag gör är bra nog.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar