Min vardag

Fem en fredag vecka 9: Säsongsbyte

Vilken skillnad det gjort på det fysiska måendet att jag gått och lagt mig tidigt varje kväll. Jag är så mycket piggare. Underbart ju! Idag vaknade jag innan klockan ringde och jag har suttit och läst om respiratorn och olika inställningar. Hittade en bra sida på Internet som jag nu sitter och förkovrar mig i. Tog en liten paus, dels för att äta frukost men också för att hänga på Elisas fem en fredag. Solen skiner ute, hoppas det håller i sig för jag tänkte cykla till jobbet. Idag ska jag ha medarbetarsamtal med min chef, jag hoppas på att jag får kliva upp ett steg i kompetenstrappan så att jag kan söka utbildningstjänsten. Önska mig lycka till!

 1. Vad är det bästa med att årstiden till vår ändras? Att det blir ljusare igen och dagarna på så sätt känns mycket längre. Att kunna gå härliga skogspromenader i vårljuset.
 2. Gör du en vårstädning? Nopp, men det skulle behövas en riktig röjning.
 3. Vad är något du har planerat i sommar? Vi ska åka till Gotland igen.
 4. Vad är något du vill göra i sommar? Förutom Gotland så vill jag hänga med familjen, bada och äta glass. Gärna trevliga grillkvällar men också bara få vara.
 5. Finns det något populärt turistmål under sommaren där du bor? Det första jag kommer att tänka på är Flygvapenmuseet i Malmslätt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

19 Comments on “Fem en fredag vecka 9: Säsongsbyte

 1. Gotland är ju fantastiskt, härligt för er! Vi brukade hänga på Gotland förr me har inte varit där på många år nu, men det börjar blir dags igen. Jag hoppas du får en fin dag!

 2. Jag tycker också om att dagarna känns längre och att jag därmed kan gå en kvällspromenad i skogsstråken. Mer utomhustid, helt enkelt. Å, men lycka till med utbildningstjänsten! Låter ju toppen för någon som är så driven som du.

 3. Glömde förstås säga att jag självklart håller tummen för att ditt samtal med chefen gick bra!

 4. Nu fick jag googla lite så nu vet jag både var du bor och var museet ligger. Duktigt att lägga sig i tid, jag njuter av att slippa det eftersom jag kan sova så länge jag vill.Himla länge sedan jag var på Gotland, förstår att ni gärna åker dit. Trevlig helg

 5. Härliga vårbilder.
  Ljuset är något som vi verkligen behöver och det finns inget bättre än när man märker att dagarna blir längre igen.
  Ha en fortsatt bra fredag.

 6. jag välkomnar ljuset. om det sedan åtföljs av lite värme också så blir jag ännu gladare. satt ute och läste en halvtimme i onsdags på väl skyddad plats väl påbyltad, men ändå. bara att vara ute i trädgården känns härligt. på sommaren åker vi inte långt. dagsutflykter är trevligt. och vi lämnar inte Sverige

 7. Toppenskönt att dagarna blir längre. Gotland låter spännande, har aldrig varit där men finns på önskelistan.

Lämna ett svar