Min vardag - Pilates

Solens första värmande strålar

Idag har jag jobbat aktivt med tre uppgifter, min plan var teamarbete och den blev ganska snabbt klar. Sedan hoppade jag på nästa kring en akutsituation som också blev klar och sen hade jag bara strålskydd kvar. Den blev också klar. Velade ett tag om de skulle skickas in eller om jag skulle kika på dom mer. Valde till slut att skicka iväg och nu har jag bara en del kvar förutom tentan. I en av uppgifterna ingår att man ska skriva en utvärdering på en studiekamrats överrapportering så det ska jag göra framöver. Måste boka tid med den personen som jag ska rapportera till bara. Men den delen känns inte så särskilt betungande.

Efter alla dessa arbeten var jag så trött i huvudet så då gick jag ut i solen och satte mig vid husväggen. Där var det varmt och skönt. Underbart ju att njuta av solens första värmande strålar redan i mars. Jag och Rickard gick även ut på en promenad. Det satt långt inne, latmasken var djupt rotad. Under promenaden diskuterade vi fördelar och nackdelar med ett eventuellt bilbyte. Vi landade till slut att det kommer bli ett bilbyte framöver. Vår lilla blåa chevrolet köptes ny 2010 och vi är de enda ägarna så det känns lite sådär måste jag säga. Men enbart av nostalgiska skäl. Med handen på hjärtat har den nog gjort sitt.

Ikväll hade jag min torsdagspilates. Tycker personligen att det blev ett bra pass. Men ibland snubblar jag på orden och ibland vet jag inte hur jag ska beskriva det jag vill att vi ska göra. Skulle behöva gå en utbildning igen känner jag och fördjupa mina kunskaper. När jag är klar med min specialistutbildning kanske jag kan ta tag i det igen. Eller så räcker det med att jag tränar en massa pilates genom pilatesanytime tills vidare så får jag nog lite nya idéer.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar