Min vardag

Dagens planering

Det är andra mars idag och innan jag hann blinka så är jag halvvägs in i termin 2. Förra veckan fick jag iväg fyra uppgifter men det är mycket kvar. Plugg till tenta och så de sista tre uppgifterna. Min ambition för dagen är att kunna sätta check på uppgiften kring teamarbete. Min planering för dagen ser ut enligt nedan.

Jag fick så fina och kloka kommentarer på mitt inlägg ”hon är värdelös”, stort tack för det. Jag kommer svara och publicera snart såklart. Men kanske inte idag för det tar ju lite tid att skriva svar. Men bara så du vet så har kommentaren kommit fram och jag är ytterst tacksam för att du tog dig tid att skriva några rader.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Dagens planering

  1. Bra att ha en plan för dagen med vad som behöver göras. Hoppas du lyckats bockat av en del!
    Jag är expert på att göra to-do-list när jag har en hel del saker som behöver göras. Annars glömmer jag bort eller missar 🙂

Lämna ett svar