Träning

Trotsade tröttmössan

Jag var riktigt trött när jag kom hem från jobbet och jag var mer lockad att stanna kvar i soffan där jag parkerat mig. Men så tänkte jag, vad gör jag om jag är så här trött en dag när jag ska döma fotboll. Att lämna återbud samma dag för att man är lite trött är såklart inte okej. Akut sjukdom är däremot en annan sak. Så med det resonemanget ställde jag mig på löpbandet och trotsade mina sömniga ögon. Det fick bli 20*30 sekunders intervaller i lite lägre fart än vad jag brukar. Det blev kanske inte så flåsigt men bra träning för benen. Avslutade med lite halvengagerade styrkeövningar för mina armar. Behöver mycket mer av den typen av styrka.

Trappan i mitten symboliserar att jag under hela praktiken på IVA tagit trapporna istället för hissen. Tycker det varit lika apjobbigt varje gång men någon nytta måste det ju göra för mina ben tänker jag.

Träningen gjorde sitt till iallafall för nu är jag pigg och tänkte läsa lite en stund. Tror det blir mer kring respiratorn. Vad har du gjort idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Trotsade tröttmössan

  1. Lika bra att ta tag i det med en gång. Annars blir det inte av, och det är ju skönt när det är gjort.
    Jag sprang 7 km. för efter det tröttnade jag 🙈 på blåsten och motvinden.
    Ha en bra dag.
    Carin

Lämna ett svar