Min vardag - Pilates

Inbillad eller verklig press?

Idag tänkte jag börja mitt inlägg med att på en selfie från jobbet. Det där munskyddet är inte kul att använda. Trycker man åt för hårt om näsan så går det inte att andas.

Har du haft en bra dag? Det har jag. Idag fick jag vara den som tog huvudansvaret som undersköterska i en akutsituation så den uppgiften ska jag skriva på i helgen. Känner verkligen hur mycket jag har växt som undersköterska under de här veckorna som jag varit på IVA. Idag hospiterade en sjuksköterska från NIVA (intensivvårdsavdelning med fokus på neurologiska sjukdomar kan man säga) och den personen tyckte jag skulle söka dit och börja jobba där. Det tar jag som en komplimang. Vi får se vad som händer.

Jag har varit i Mjölby och haft min torsdagstimme pilates. Förra veckan var det en av deltagarna som undrar om jag brukar köra samma övningar eller om jag varierar mig. Svarade att jag brukar variera samtidigt som många övningar också kommer tillbaka. Så den här veckan kände jag lite press, inbillad eller faktisk låter jag vara osagt. Kände iallafall det där behovet av att variera mig lite extra så idag startade jag med en serie med knäböj och lite annat smått och gott. Det blev en riktigt tuff klass för både mig och deltagarna. En av de bästa jag gjort måste jag säga. Det kommer garanterat kännas imorgon.

Om det fanns en biografi om dig, vad skulle titeln vara?

Dagens wordpressfråga är enligt ovan. Min boktitel skulle vara ”Lite för öppen för mitt eget bästa”. Jag skulle behöva ha lite mer is magen och kanske inte alltid svara så ärligt på vissa saker.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Inbillad eller verklig press?

Lämna ett svar