Personligt - Träning

En träningsinsikt

Jag har kommit till insikt om en sak ikväll. Och det är att jag har varit lite (eller ganska mycket) träningsdeprimerad. Jag har lite känt att det spelar ingen roll vad jag äter eller hur jag tränar. Jag får ju inte de resultat jag vill ha ändå. Jag har känt mig precis så bitter som jag låter i det som jag beskriver ovan.

Min bristande motivation som jag beskriver ovan har varit direkt relaterad till min löptestångest. Och att återigen få springa ett löptest, visserligen på lägre nivå än tidigare år, men där jag känner att det går lätt och där jag inte behöver ta ut mig till max och ändå inte varit i närheten som de senaste åren, det har gett mig träningsglädjen tillbaka.

Jag har såklart känt mig träningspeppad tidigare också efter bra löppass men den här gången känns det mer äkta och på riktigt. En stor sten (som jag inte insett tidigare hur stor den faktiskt var) har fallit från mina axlar.

Idag kände jag på kroppen efter söndagens löptest. Ställde mig på löpbandet och började springa, det blev fem kilometer Bortsett från träningsvärk i baksida lår kändes kroppen riktigt bra. Min plan är att roa mig med att springa intervaller imorgon. Jag har inte bestämt mig för vilka än men något ska det allt bli. Torsdag står det pilates på schemat och då har jag ingen möjlighet till att träna löpning. Jag vill inte vila från löpning två dagar i rad. Sådetså! Men en förutsättning för att orka springa imorgon är såklart att jag somnar skapligt så bäst att sluta skriva nu. Vi hörs igen imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “En träningsinsikt

  1. men va härligt och kul, så skönt när såna stenar låstnar, men det är väl som med det mesta ibland måste man falla ner för att komma tillbaka starkare och med ännu mer glöd och vishet <3

  2. Heja dig! Så härligt att ha hittat träningsglädjen igen. Bra för dig 👍😊! Inspirerande att läsa, då kanske det även finns hopp för en gammal tant som mig 😉. Jag letar mest min träningsrutin, den har gått och gömt sig.

  3. Heja dig!!!
    Man kan inte prestera bra om man har en stor sten som hänger på ens axlar. Skönt att du ruskat av dig den. För glädje ger bara bra resultat.
    Carin

Lämna ett svar