Min vardag

Tröttmössa och övertid

Gårdagen blev inte riktigt som jag tänkt mig. Dagen startade med att jag hade somnat med glasögonen på och fick leta efter dom. Glasögonen var verkligen puts väck, tyckte jag letade överallt, flyttade till och med på sängen för att kunna titta bakom. Där var det dammigt så passade på att städa lite där. När Rickard kom hem hittade han dom under lakanet. Det enda stället jag inte tittade på förutom i påslakanet och i örngottet. Jag behövde stanna kvar på jobbet och jobba kvällen också så jag var hemma halv elva. Tänker positivt att eftersom det är andra extrapasset i januari så blir det sköna slantar i februari. Det behövs. Tyckte hur som helst att kvällen inte blev så intensiv men det tyckte mitt huvud så jag har sovit rätt så dåligt. Senare idag ska jag ändå försöka träna och planen är att bli klar med mitt första utkast till examensarbetet. Men först frukost och bloggtid!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Tröttmössa och övertid

 1. Undrar vad du gjorde i natt;-) Att hitta glasögon under lakanet – det var otippat. Tips – köp lakan med resår nästa gång, då är det definitivt omöjligt att tappa glasögonen under lakanet;-)
  Hoppas du hann med allt du tänkt dig och att du inte fastnade framför sprinten på skidor;-)

  1. Jag snurrar runt en hel del på natten. Har lite svårt att ligga stilla. Smart tips, tack så mycket! Jo, jag hann med allt. Men några skidor blev det inte. Satt i köket med mina böcker och hade inte en tanke på det.

 2. Konstigt det där ibland när man letar efter en grej och inter hittar den. Så kommer någon annan och hittar den med en gång. Men skönt att glasögonen kom till rätta i alla fall.
  Ha en bra lördag och hoppas du hinner det du vill.
  Carin

 3. Så skönt att glasögonen dök upp till slut och att de var hela. Vid ett tillfälle hade jag lagt mig över mina. Det gick sådär kan jag säga…

Lämna ett svar