Fotboll

Winning Ground fotbollsfestival

Den här helgen är det fotbollsfestival i Linköping. Begreppet Winning ground myntades i samband med dam-EM 2013. När den här cupen var helt ny så var det jag och Rickard som tillsatte kvinnliga ungdomsdomare på alla matcher. Vissa matcher fick jag döma. När cupen var ny spelades endast 7-mannafotboll. I år har den utökats till en flickor 15-klass vilket var det som jag dömde idag. HÄR kan du läsa lite från första året och HÄR kan du läsa lite historik kring cupen och varför den heter som den gör. 2015 var sista året som jag och Rickard tillsatte domare.

Cupen spelas helt utan resultat. Det är att ha roligt som räknas. Alla lag får spela en finalmatch på Linköpings arena. Arenan har bytt namn till Bilbörsen arena men för mig heter arenan Linköpings arena. Det var här bland annat som det spelades EM-fotboll 2013. Inför finalmatchen får lagen ställa upp, vi kör en riktig lineup och spelarna får höra sina namn bli upplästa av speakern. Totalt dömde jag tre matcher med speltiden 2*25 så det lär kännas i mina ben imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Winning Ground fotbollsfestival

  1. Det verkar vara trenden att spela ungdomsfotboll utan resultat. Det kan nog vara bra i unga år, då det ska vara roligt att idrotta.

Lämna ett svar