22 september 2023

Fem en fredag vecka 37: Teamövning

Idag har jag varit hos fysioterapeuten och gjorde en bedömning av mina höfter. Arbetshypotesen blir att det är något muskulärt och inte i lederna. Särskilt inte eftersom jag inte har ont i några andra leder än just höfterna. Nästa vecka ska vi ses i gymmet och göra lite övningar där för att se vad som provocerar fram smärtan och vad som kan tänkas hjälpa. Jag tror att jag kommer behöva börja träna mer än vad jag gör. Stillasittande är inte bra alltså och det har blivit mer av den varan sedan jag gjorde illa foten i somras.

Elisas fem en fredag den här veckan är en blandning av lite allt möjligt. HÄR kan du också vara med.

  1. Vem av Astrid Lindgrens karaktärer är din favorit? Pippi!
  2. Om du kunde åka tillbaka i tiden, var skulle du åka då? Femtiotalets New York. När jag var tonåring så läste jag en bok om en kille som växte upp där. Hans livsöde fångar mig fortfarande.
  3. Vilket var ditt första jobb? Mitt allra första jobb var som ridlägervärd på Hagens connemarastuteri. Jag hade praktik där i första året på gymnasiet så sommaren efter kom jag tillbaka för att jobba. För att göra en lång historia jättekort så blev det en vad ska man säga ”intressant” upplevelse.
  4. Om utomjordingar landade på jorden, vem skulle du rekommendera dem att prata med? Hm, någon som står med fötterna på jorden och inte fastnat i den där bubblan av att lita blint på ”överheten”.
  5. Om du var tvungen att äta en krita, vilken färg skulle du välja? En rosa.

Hannas krypin

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Visa alla inlägg av Hannas krypin →

5 tankar på “Fem en fredag vecka 37: Teamövning

  1. Min favorit är helt klart Ronja rövardotter med de söta rumpnissarna. 😊 Själv skulle jag också äta en rosa krita… Hoppas du får hjälp med höften så den slutar göra ont..

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: