Min vardag - Personligt

1 september

Välkommen till september – den månad som markerar övergången från sommar till höst. Jag har ju haft känslan av höst sedan jag tillbaka från semestern och nu är den här mer på riktigt. Det är som om naturen själv förbereder sig för en ny fas med sitt färgstarka skådespel av fallande löv och svala brisar. Med första september kommer också en känsla av nystart, möjligheter och en reflektion över tiden som har gått.

För mig så har september alltid varit förknippad med förändringar och en ny start. Många går tillbaka till skolan och andra kommer tillbaka från sin sena semester. För en del är det lite som efter nyår, man vill ta tag i nya mål och nya projekt.

Enda sedan jag var barn har slutet på sommaren lämnat en känsla av vemod. Jag reflekterar mycket över sommaren som gått, allt fint vi varit med om som familj och över det som kanske inte blev som jag tänkt mig.

Det vackra i naturen är omöjligt att ignorera tycker jag. Träden antar en varm ton av röda, gula och orange toner, och vinden bär med sig en frisk känsla av förändring. Det är som om världen omkring oss förbereder sig för en långsam övergång till den mysiga och sköna hösten.

September är helt klart en tid för förändring. Jag behöver det, så här som jag hållit på de senaste veckorna kan jag inte fortsätta med.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “1 september

  1. Hösten som sådan är inte min favoritsäsong. Dock älskar jag de eldfängda färger naturen bjuder på när sommarens gröna förvandlas till rött/gult/orange.
    Kan heller inte låta bli att njuta av tända ljus som lyser upp lägenheten.
    Annars skulle jag gärna sova bort några månader.

  2. Håller med om att september är lite av en nystart Älskar ju hösten och har en del att se fram emot just den här månaden. En utlandsresa, en babyshower och en minisemester i Ullared. Så välbehövligt.

Lämna ett svar