Vardagen

Bergs slussar

Strålande sol och varmt är det idag. Underbart! Som jag saknat värmen och tom tagit fram höstkläderna. Lite för tidigt kanske….

Jag åkte en sväng till mamma och hämtade smyckena. Hon sålde för en hel del så det var roligt. Därefter åkte jag till banken och fixade några ärenden och sen blev det bergs slussar. Många båtar blev slussade och vi tog en promenad längs hela slusstrappan. Samuel ville ha glass så det blev ett besök på Fröken Jennys glassstuga. Mums!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Bergs slussar

Lämna ett svar