Träning

Träning

Jag hade grym träningsvärk efter cupen i lördags och matchen i söndags så träningen har legat lite på is den här veckan. I onsdags kände jag dock att ett litet testlopp kunde vara på sin plats. Klarade inte måltiden iom att jag mådde illa. Jag gör det ibland när jag springer. Bara ta nya tag.

Igår körde jag intervaller: 150 meter á 35 sekunder. Jag har blivit betydligt bättre på dessa intervaller jämfört med i våras men jag klarar inte riktigt 35 sekunder på alla intervaller. Det är tungt!

Idag blev det träning innan frukost. 3 kilometer lugn jogg som slutade med personbästa på tre kilometer: 18,20. Sist jag sprang tre kilometer blev tiden 20 minuter prick. Det händer saker även om jag inte tror på mig själv alltid. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar