Vardagen

Lite bilder från i onsdags


I onsdags var det grillkväll på spontanidrottsplatsen. Jag och barnen pallrade oss dit och hade en mycket rolig kväll. Det var allsång och så kom Norrköpings ungdomscirkus dit och uppträdde lite.

Jag hade tröja från Avanna, örhängen HM, ballerinas Mellow Yellow och leggings Vila.

I torsdags hände inte särskilt mycket, stohandlat och jobbat kväll. Det är skönt att ha kommit igång med jobbet igen. Jag trivs riktigt bra, även på den här våningen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Lite bilder från i onsdags

Lämna ett svar