Vardagen

Oinspiration som ändå blev ett inlägg…. ??

Min oinspiration till att blogga fortsätter. Eller egentligen så vill jag uppdatera bloggen men det känns inte som att jag har något att skriva om.

Det här hade jag iallafall på mig idag för ett år sedan. Det är fördelen med att blogga. Jag har koll på saker som jag gjort och tyvärr glömt bort.

I början på augusti 2008 tog jag dessa bilder. Blusen är fortfarande en favorit och klänningen har jag inte hjärta att göra mig av med. Gillar den fortfarande. 🙂 Massor med höstkänslor hade jag, samma som nu. Augusti är höst för mig.

Se där, fick jag ihop några raden ändå. Godnattt! Vi hörs framöver. (skriver så, kanske att jag får tillbaka lusten då när jag inte har något krav på mig att uppdatera imorgon)

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Oinspiration som ändå blev ett inlägg…. ??

Lämna ett svar