Vardagen

Godkväll

           

Jag har haft en busy helg på jobbet. Skulle slutat fyra idag men jobbade extra till nio ikväll. Känner mig inte alls särskilt trött. Nu är jag ledig i ett par dagar och det ska bli skönt. Har jobbat fyra dagar i sträck. Det var mycket länge sedan som jag jobbade så mycket. (Iom att det var helgpass också).

Imorgon börjar Samuel första klass. Mycket spännande. Min lilla kille som blivit så stor. Jag tycker det är på barnen man ser hur fort tiden egentligen går. Jag känner mig tex inte en dag äldre än 20 och så fyller jag 30 om tre år…..

Andra planer för veckan är fyra matcher som jag ska döma, träffa en kompis som jag ej träffat på ett bra tag=ROLIGT!!! Tänkte även försöka hinna med att uppdatera bloggen lite oftare, pyssla lite och självklart spendera tid med mina nära och kära.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godkväll

  1. Vad stor han börjar bli, jag hoppas verkligen att han får det roligt nu när han börjar skolan:)

Lämna ett svar