Vardagen

Godmorgon

Jag ser ut så här idag. Favoritklänning från Ellos + örhängen HM.

Jag är jättetrött idag, försov mig som vanligt. Snart ska jag och Samuel pallra oss iväg till skolan. Mycket spännande. Samuel var klarvaken vid halv sju.

Andra planer idag är jobb med mitt eget företag. Jag ska lägga ut några smycken på tradera, bokföra lite och kanske göra något smycke. Får se om inspirationen infinner sig.

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar