Vardagen

Godmorgon

Uppe tidigt idag. Ställer ofta klockan tidigt men snoozar för det mesta bort tiden och så blir jag jätteirriterad för ”hela dagen har ju gått”. Men inte idag, kanske för att vi hade hela sängen full med barn…. 🙂 Jag har städat i garderoben nu på morgonen. Till höst/vinter behöver jag grovstickade strumpisar och fler par leggings. Någon stickad klänning får gärna flytta in också. Eftersom att jag i dagsläget inte vet något om min jobbsituation (kommer fortsätta på timmar men vem vet hur mycket det blir. Finns en hel del vikarier i huset nu) så får shoppingen ligga på is ett tag. Gissa om det kliar i fingrarna att klicka hem både det ena och andra…

Jag jobbar kväll idag. Helgen är fullbokad med jobb. Tänkte sätta mig och knåpa på min höstkollektion. Måste lägga ut smycken på hemsidan och uppdatera den lite. När mamma var hos sina systrar så sålde hon en del smycken. Superkul!

Vad ska ni göra idag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar