Vardagen

Godmorgon

 Gammal bild från i somras.

Här vaknar man med halsont och regnigt ute. Kul… Eller inte…. Jag som hade tänkt att springa idag. Har inte sprungit sedan matchen i tisdags. Men det är väl bra med lite vila också i och för sig. Hinner jag ej tröttna… Snart kör jag igång träningsprogrammet som jag och Mr R körde i somras. 9.30 here I come….

Vad ska ni göra idag? Själv ska jag jobba hemma med pärlor och bokföring och vid två ska jag till jobbet, först för personalmöte och därefter jobba kväll. Det blir mycket den här veckan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar