Vardagen

Godmorgon fredag

Jag mår inte alls bra idag. Svintrött och ont i magen/axeln. Måste dock pallra mig iväg till jobbet. Jobbar heldag idag, ända till klockan nio. Pust….. Det verkar bli en fin dag iallafall. Solen kikar fram bland molnen.

Igår köpte jag lera så jag tänkte testa göra egna pärlor bland annat. Jag gjorde några stycken igår men måste gjort något fel för de cerise pärlorna ändrade färg helt och blev röda istället. Kanske hade dem för länge i ugnen. De går ju att använda ändå. Ska knåpa ihop något fint och sedan får ni se dem. Jag har en hel hög med idéer.

Hoppas ni får en happy friday. Det ska jag ha, trots att jag inte känner mig i form. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon fredag

  1. Kul att göra egna smycken. Är också väldigt sugen på det just nu. Roligare att ha något man vet man är ensam om att bära 🙂

Lämna ett svar