Vardagen

Lördag

Jag mår inte alls bra. Fortfarande ont i magen och på grund av det sov jag som en kratta i natt. Jag ångrar verkligen att jag inte lämnade i från mig matchen medan jag fortfarande kunde det igår. Ser förresten nu att när jag kollar min matchlista så finns den matchen inte kvar. Det ena laget har dragit sig ur serien. Åh så skönt. Behöver jag inte fundera över det och så behöver jag heller inte stressa iväg från simskolan med Samuel.

Jag är så sugen på uppdatera bloggen med en massa roliga inlägg. Outfits, tips av olika slag, höstinspiration med mera. Men när ska jag få tiden att räcka till…… Jag behöver 48 timmar på ett dygn. 🙂

Hoppas att ni får en toppenlördag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar