Vardagen

Liten uppdatering

Gårdagen på Ölands djurpark var regnig och kall men annars hur bra som helst. Lite tråkigt dock med otrevlig personal på en av karusellerna…. Båda barnen åkte karusellerna och hade hur roligt som helst. Alexander premiäråkte bergodalbanan för första gången. Lite rädd blev han men det gick över.

 

Idag har jag rensat en hel del och så har vi varit på kalas. Lille R som fyllde fem år. Trevlig eftermiddag var det. Jag hade prickig topp och långkjol HM och örhängen Hannadesign. 

 

En helmysig helg som jag tänkte avsluta med att sitta och lägga ett pussel. Är så sugen på det igen. 🙂 Tittar samtidigt med ett halvt öga på Beck- I stormens öga som börjar nu klockan nio på canal plus.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Liten uppdatering

  1. Roligt med ett besök på Ölands djurpark, va länge sen jag va dit, när dom stora barnen va små. Vi har planer på Astrid Lindgrens värld på fredag, då ser det också ut att bli regn.

Lämna ett svar