Vardagen

Godmorgon

Vindrufsigt hår och LYCKA! Jag var så himla glad när vi gick runt bland raukarna på Fårö.

Här har jag varit uppe sedan sex så jag har hunnit träna lite aerolates (blandning mellan pilates och aerobics) och ätit frukost. Snart ska jag åka och hämta pappa. Vi ska till ikano och äta glass.

Vädret var så lovande förut men nu är det mulet igen. Hoppas verkligen att det inte börjar regna. Jag vill ha sol. Tycker lite synd om dem som har semester nu. Grått och trist….

Hoppas att ni får en toppentisdag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar