Vardagen

Idag

… har jag grejat med foton. Satt in i ramar bland annat. Det var smått kaos men nu börjar det arta sig. Lite städning har jag hunnit med men som vanligt städar man inte hos oss på ett kick utan det tar sin lilla tid.

Vi har hunnit vara ute en sväng också. Tur att vi var ute då. Nu spöregnar det. Ska alldeles strax ställa mig och laga kvällsmat. Fläskpannkaka blir det.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Idag

Lämna ett svar