Personligt

Att lyssna är en konst

Dagens fundering

Hör gör vi alla mer eller mindre bra. Men att verkligen lyssna, det är en konst. Kommer på mig alldeles för ofta med att tänka på annat när någon pratar med mig. Att kunna ”stänga av sina tankar” för en stund och ha fokus enbart på den som pratar är inte det lättaste. Det krävs övning och en förmåga att bara låta tankarna flyga fritt, som en fågel som svischar förbi. Man ser den men ägnar den ingen tanke. Så borde det vara med tankarna när man ska lyssna på någon som vill berätta något….

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Att lyssna är en konst

  1. Jag gör det där allt för ofta, speciellt när jag är upptagen med något annat, som att jag pratar i telefon och samtidigt sitter vid teven/datorn eller något. Ibland kommer jag på mig själv och får anstränga mig en stund för att inte tappa fokus 🙂

Lämna ett svar