Vardagen

Tisdag

Nu sticker jag till jobbet. Har suttit med mitt företag på förmiddagen och just nu känner jag mig ganska irriterad. Men solen skiner och det är en härlig vinterdag så jag ska inte vara irriterad nu. Försöka tänka positivt istället.

Hoppas ni får en fortsatt bra tisdag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Tisdag

  1. störande när man blir irriterad på nånting sådär :/

    svar: Det kan anses vara hårda regler ja, men å andra sidan var ska man sätta gränsen då? Det blir ju svårt att döma – för om man tar en bild betyder ju det oftast att man tycker att det är en bra bild..? Eller? Sen kanske man "missar" att hylla fotografen, men man har ju inga dåliga avsikter..?

Lämna ett svar