Vardagen

Doften av pepparkaka

13 december, LUCIAdagen. Jag kommer ihåg luciatågen i skolan, jag var inte den populära och fick därför aldrig vara Lucia. Men det var mysigt ändå att få sjunga för föräldrar och syskon. Få skrida fram med ljus i mörk aula och sprida glädje. För det är det både lucia och jul handlar om: glädje och gemenskap.

Jag har tänt mitt doftljus från Yankee Candle så doften av pepparkaka sprider sig i rummet, ute är det mörkt men snön lyser upp. Den här årstiden är verkligen härlig.

Snart ska jag iväg på luciafirande på dagis. Alexander ska vara tomte, som majoriteten av alla barn. :– Det blev lite improviserat i sista minuten. Så typiskt det där. Man vet om det hela hösten ändå så gör man det i sista minuten….. Men det blir bra ändå. 🙂

Ledigheten gick fort, klockan två ska jag iväg och jobba. Den här veckan är tuff, bara ledig fredag och så har jag långhelg.

Hoppas ni får en skön måndag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Doften av pepparkaka

Lämna ett svar