Vardagen

Träningsvärk

Vad stel och dan jag är i kroppen. Först en tripp till Uppsala och träffa brorsan. Halva vägen till Uppsala var det snöoväder och det gick inte att köra knappt men fram kom vi. Vi hade en jättebra dag. Barnen kollade på film och så käkade vi pizza. Hur mysigt som helst. 🙂
 
Därefter döma cup en hel natt, det tar på kroppen. Jag fick ta en del skit av spelarna men annars gick det bra. Jag däckade inte i något hörn som jag trodde, eftersom att man var fysiskt aktiv hela tiden så var det ingen risk hehe.

Nu är barnen hemma igen så nu blir det mat och mys.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Träningsvärk

Lämna ett svar