Vardagen

Godmorgon

Idag vankas det en busy dag. Vi ska först på simskola med Samuel, sista gången innan juluppehållet. Efter vi har varit där så ska vi till Uppsala och träffa brorsan några timmar. Vi åker hem därifrån rätt tidigt för på natten ska jag och Mr R döma fotboll. Hela natten…. Får se om jag fixar det. Om jag däckar i ett hörn så är det inte mer med det…. Massa snö har det kommit i natt och det snöar fortfarande. Hoppas att det inte är halt på motorvägen.

Det blev godis och cola igår kväll till filmen Hans och hennes. En väldigt bra film men samtidigt ledsam för det är så många par som faktiskt har det så…

Jag har tidsinställt några inlägg så kika gärna in ändå. Hoppas ni får en skön helg.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar