Vardagen

Godmorgon

Mitt förkläde från HM har äntligen kommit. 🙂 Bilden förvränger färgen. Det är klarrött. Jag gillar det. 🙂

Igår gjorde vi färdigt en massa julförberedelser. Det har bakats pepparkakor och kokats knäck och Mr R har gjort Märtas skurna (chokladkakor). Julhandlingen är klar också. Skönt att ha det gjort. Då har vi bara städ och julköttbullarna kvar. Vi kommer inte behöva stressa och det känns bra.

Efter kvällsmat och nattning av barn tog vi fram lite godis, tände ljus och tittade på Beck-levande begravd. Hur bra som helst. 🙂

Idag jobbar jag hela dagen: 7-20.30. Tänkte ta en morgonpromenad till jobbet. Då vaknar jag till. 🙂 Hoppas att ni får en bra dag!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

0 Comments on “Godmorgon

Lämna ett svar